Kroatien/Om oss

Om sajten och oss bakom VisitCroatia.nu

VisitCroatia.nu – Din guide till hjärtat av Adriatiska havet!

När vi först reste till Kroatien blev vi omedelbart förälskade i dess skönhet, kultur och människorna. Detta land, med sina historiska städer, orörda stränder och levande traditioner, förtjänade en plats på varje resenärs karta. Och så föddes idén om VisitCroatia.nu.

Vårt uppdrag

Vi ser det som vårt uppdrag, att skapa den mest omfattande och informativa guiden om Kroatien på nätet. Oavsett om du planerar din första resa hit eller om du är en återkommande besökare som vill upptäcka nya gömda skatter, vill vi att VisitCroatia.nu ska vara din första anhalt.

Vårt team

Teamet bakom VisitCroatia.nu beståer av passionerade resenärer, kulturälskare och lokalinvånare. Och vi arbetar ständigt med att uppdatera och förbättra vår hemsida!

Varför Kroatien?

För oss är Kroatien mer än bara ett resmål. Det är ett land av berättelser, äventyr och oslagbara upplevelser. Och vi känner en djup känsla av ansvar att dela detta med världen, på ett sätt som gynnar både besökare och lokalbefolkningen.

Om du har några frågor, feedback eller förslag, tveka inte att kontakta oss. Vi älskar att höra från likasinnade resenärer och strävar alltid efter att göra VisitCroatia.nu ännu bättre.

Välkommen till vårt gemensamma äventyr!


Skicka ett meddelande
Webbplatsen Kroatien förvaltas av företaget Sandbox Media (556854-3986)
Dag Hammarskjölds väg 26, 751 83 Uppsala  |  hej@sandbox.se